Da Mari og Kristin fikk spørsmålet om å kjøpe restauranten for å starte sitt eget sted var de ikke i tvil. En utrolig mulighet som alltid har vært en drøm for begge!

Mari er gift Bolstad og det var naturlig å velge hennes navn til restauranten da det er et navn med gode røtter på Rudshøgda.

Begge damene har stor lidenskap for mat og kundebehandling. De står på og bretter opp ermene for å gjøre det lille ekstra.


Vi lager menyer ut ifra sesong og lokale råvarer. Vår matfilosofi er kortreist mat, som skal lages fra bunnen med ferske råvarer. Enkle, smaksrike retter som gjenspeiler sesongen vi er i og som gjør deg glad.


Vi liker å leke oss med de råvarene vi har tilgjengelige og har et stort fokus på å redusere svinn.

Derfor finner du kanskje ikke de samme smørbrødene og de samme kakene hver gang du besøker oss, men du finner alltid søtsaker og mat som er lagd med lidenskap og fra bunnen.


Vi på Bolstad restaurant ønsker å være et møtested for gode samtaler og nydelig mat. Vi er en hyggelig lunsj-restaurant liggende langs E6 sørgående på Rudshøgda.


Kom innom og møt våre blide og hyggelige kolleger, få deg en kopp nybrygget kaffe og en kakebit eller en varmrett og slapp av i vår nydelige restaurant!

Velkommen!